Medena - Kroatia

Medena strand

 

Mer om Kroatia

Motiv fra Medena

Medena er et meget populæt og langstrakt turistområde i Seget kun fem km. vest for Trogir. Med sitt store hotelanlegg med tilhørede faciliteter trekker Medena strand gjester fra mange av de nærtliggende områdene.

Midt på Trogir-rivieraen ligger det store anlegget til Hotel Medena. To store hotelbygg med over 630 rom og et stort antall leiligheter i samme område gir et godt utgangspunkt for det langstrakte strandområdet nedenfor. Nedenfor anlegget tilbys tre km. med strand, strandpromenade og aktiviteter. Se evt- bilder fra Medena.

De rene småsteinstrendene tiltrekker turister fra områder som Marina, Seget Vranjica, Trogir, øya Ciovo og kysten inn mot Split. Bussforbindelsen er god, men det er likevel lettest å ankomme direkte til stranda med båt. De små passasjerbåtene som trafikkerer Trogir-rivieraen har hyppige anløp til Medene. Tar du båten fra Trogir, møter du bare opp like ved Kamerlengoborgen i sørvestre del av Trogir.

Strandpromenade Medena

Medene er åpent for alle, og her har du alt du trenger for en lang dag på stranda. Promenaden er spekket med kafeer og restauranter, og her er mat i alle prisklasser. Badeutstyr, håndklær, solkrem og mye annet er å få kjøpt i de små butikkene lags promenaden.

Dersom du ønsker mer enn ei solseng og en parasoll, tilbys en rekke aktiviteter langs stranda. Vannsport i mange former selges enten du ønsker en enkelt trøbåt eller en vannscooter. Parasailing er også et alternativ. Medenas betydning som turistsenter har også gjort at de fleste båtturer i området er innom Medena for å hente opp eller sette på land turister som har vært på dagsturer.

Medena - Kroatia

Parasailing i Kroatia

Mer om Kroatia

 

Ansvarlig for innholdet: Magnus Tangen. Kontakt ferieikroatia.com