Ferie i Kroatia - Seget Vranjica

 

Mer om Kroatia

12 minutters kjøring fra Split flyplass, ligger rolige Seget Vranjica. Den sentrale beliggenheten til Trogir og flyplassen, har gjort Vranjica til et populært område. Her finner du strender, båthavn, hoteller, campingplass, butikker og det meste du trenger for et behagelig ferieopphold med sentral beliggenhet. 

Benevnelsen "Seget" er et navn på et område som strekker seg vest for historiske Trogir. Mange av tettstedene i dette området heter derfor noe med Seget som forstavelse. Seget Vranjica kan betraktes som en liten og rolig fiskerlandsby med god havn og strender. 

I indre havn er det først og fremst båtplasser, men du finner også strender på hver side av havna. Bildet over viser stranda i sørøstre del av havna (med fin kveldsol). Ellers preges området av trange gater, hus med leilgheter og grønne hager.

I Seget Vranjica finner du tre butikker hvorav den største ligger på en stor og populær campingplass i østre del av Seget Vranjica. De to andre butikkene ligger nær havna. Der finner du også restauranter (og tre av dem er avbildet nedenfor). I havna kan du også leie båt og moped m.m.

Overnattingsmulighetene er mange. I tillegg til Hotel Victoria, er det mange bygg som tilbyr leiligheter og rom for leie. Like øst for Seget Vranjica ligger en stor campingplass og deretter det store Medena-komplekset som består av Medena Hotel, Medena Leiligheter og en rekke fasiliteter. Her finner du også den største stranda i området. Fra campingplassen går det båt til Medena og Trogir i høysesongen. Det finnes en rekke nettsteder som tilbyr feriehus i landsbyen.

Seget Vranjica er en meget populær plass for dem som leier leilighet i Kroatia. Mer om området kan du se på dette kartet over Seget Vranjica, og du kan også få se flere bilder fra Seget Vranjica.

Mer om Kroatia

 

Ansvarlig for innholdet: Magnus Tangen. Kontakt ferieikroatia.com