Kroatia - Nyttige linker

Dubrovnik toppbilde

Mer om Kroatia

Baska Voda

Bestille hotell eller leilighet

- Noen velger å legge opp Kroatiaturen etter flyprisene, og deretter finne gode og/eller rimelige overnattigssteder. Hos bedfinder.com kan du søke på ønsket område og få opplysninger og priser på hoteller. Søk på engelsk "croatia". Også hotels.com bør sjekkes. Ønsker man å leie en leilighet, tilbyr Sembo leiligheter i flere områder. Det samme gjør Novasol.

Flyreise til Kroatia

Å finne ledige og rimelige flyturer til Kroatia kan du enkelt finne på nettet. Hos selskaper som Supersaver og Seat24 kan du søke på flere flyselskap. Her vil selskapene setter sammen alternative reiseruter for deg ved å gå gjennom rutene til mange flyselskap. Det er det lurt å sjekker flere. Les evt. mer om fly og transport i Kroatia.  

Avhengig av nærmeste flyplass er gjerne Norwegian eller SAS gode alternativer ettersom disse gjerne reklamerer med billigbilletter og jevnlige ruter i høysesongen. Du kan spare mye ved å legge opp antall døgn og overnatting til slike tilbud. Hos Apollo kan du også søke på kun fly, og der kan det være meget rimelige restplasser. Også restplass.no og solfaktor.no kan være lurt å sjekke dersom du ikke trenger så lang tids planlegging.

Pakketurer eller alt på en gang

- Du kan søke deg frem til din ferie gjennom ulike søkeprogram. Ferdige reiser (pakketurer) kan du bestille hos Apollo. Et nytt og rimelig alternativ er selskapet Lowcostholidays .

De billigste reisene til Kroatia

Vet du hvor du skal og ca. når du skal reise, er det en fordel å bestille tidlig. Flybilletter til Kroatia kan med fordel bestilles i romjula eller i løpet av januar. Da er det lave priser og mye å velge i. Sjekk jevnlig ulike lavpris-tilbud og bruk tid på å pusle sammen en tur og retur som passer og gir lavest mulig pris.

Du kan også ha is i magen og vente på restplasser. Noen dager før avgang tilbys resterende plasser til en lav pris, men det er jo da alltid en risiko for at plassene da blir utsolgt. Rimelige reiser finner man naturlig nok helst utenom fellesferiene. Mai kan være en god måned, og det samme gjelder for siste del av september og første del av oktober perioder der du kan få meget rimelige flybilletter og overnatting. På forsommeren og høsten er man imidlertid ikke så garantert å få strålende sommervær..

Click for Dubrovnik, Croatia Forecast

Kjøpe leilighet i Kroatia

- Senior Travels & Apartments tilbyr leiligheter nær Trogir, bare 10 - 15 minutters kjøring fra flyplassen i Split. Du kan besøke nettsiden deres her. Et selskap som i tillegg til salg av eiendommer i Kroatia også driver med uleie, er Sea Homes. Her finner du også brukte leiligheter/boliger. 

Tucepi strand

 

Mer om Kroatia

Ansvarlig for innholdet: Magnus Tangen. Kontakt ferieikroatia.com