Leilighet til salgs i Rogoznica

En annonse fra ferieikroatia.com

 

I nordre del av vakre Rogocnica er en leilighet til salgs. I Rogoznica har man alt man trenger for en rolig ferie i Kroatia. Der finner man strender, restauranter, butikker og andre faciliteter samlet i en historisk og vakker landby. Her ligger også den vakra Marina Frapa.

Leiligheten ligger i toppetasjen med egen terrasse og loftstue (Se bilde av leilighetsbygget nedenfor). Areal inkl. loftstue er 85 kvm. Fra terrassen har man utsikt til sjø i vest og til havna i sentrum mot sør. Avstand til sjøen er 200 meter. Avstanden til sentrum og marinaen er ca. 1000 meter (se avmerkning på kart og kart over Rogoznica). Leiligheten har egen parkeringsplass og disponerer felles grillområde utendørs. Nærmeste flyplass er Split flyplass ca. 28 km (en halv time) mot øst. I tillegg er Zadar flyplass i grei kjøreavstand (ca. 115 km mot nordvest).

Leilighetens hovedetasje består av et allrom med spisebord, kjøkkenkrok og entre. I denne etasjen er det også 2 soverom med dobbeltseng og et bad. Fra allrommet er det utgang til terrasse og trapp opp til stor loftstue med sovesofa for to personer. Denne brukes som TV-stue, og det er uttak for parabol og telefon. I tillegg er det to stk. aircondition i leilgheten. Se bilder av rom og utsikt fra leiligheten. Leiligheten er for tiden møblert, og kan selges møblert mot et tillegg på 16 000 kroner.

Leiligheten er i meget god stand og selges for kr. 810 000. Leiligheten ble bygget i 2004 med adresse:: Put Strarog Sela 37 D, Rogoznica. Kontakt selger i Norge for å avtale visning eller for mer informasjon på epost: f-jorg@online.no

Toppbilde og sidebilder på denne siden viser ulike motiv fra Rogoznica.

Ansvarlig for innholdet: Magnus Tangen. Kontakt ferieikroatia.com