På tide å bestille reisen til Kroatia

Romjula og første halvdel av januar er tid for å bestille sommerens – eller vårens – reise til Kroatia. Det er på denne tiden av året at man har størst mulighet for å få en billig flytur til Kroatia. Man kan selvsagt satse på at det legges ut noen restplasser og noen flyseter i en lavpris-kalender, men vi har erfart at det lønner seg å være ute i god tid for å få ønsket avreise og retur til en best mulig pris.

Tidligere var det Norwegian vi brukte mest, men nå har også SAS fått et godt rutetilbud til Kroatia. For begge gjelder imidlertid regelen om å være tidlig ute. For oss går turen som vanlig til Split, og i løpet av få dager skal turen – og evt. leiebil – være bestilt. Penger spart er penger tjent, og det er mye kjekt å bruke dem på i Kroatia.

 

Stikkord: , , , , ,

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

«