Vakre blomster i Kroatia

Det ble bestemt at leiligheten skulle pyntes med et stort bilde i stua. Vi ville velge et fargerikt motiv ettersom veggene er hvite, og det ellers er lite farger på møblementet. Dermed ble det blomster, og da av lokal art. Om sommeren stær hagene i full blomst, og en art er meget vakker og fargesterk. Jeg vet ikke hva blomsten heter, men vakker er den. For å finne et motiv, ble det et par spaserturer rundt i Seget Vranjica på jakt etter noe som kunne passe i ei ramme på veggen. Her vises tre av de 50 bildene som ble tatt:

blomst kroatia

blomst og palme - kroatia

blomst kroatia - lillaValget falt på det midterste, og det skal på veggen neste gang vi reiser ned til Kroatia.

Stikkord: , , , , , ,

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

«
»