Motiv fra nudistrand i Kroatia

Ja, det er nok noen som er spent på bildet i denne posten. Fra vår leilighet i Seget Vranjica hender det at vi spaserer til det flotte turistanlegget Medena i retning Trogir. På veien passerer vi en stor campingplass i Vranjica før vi går gjennom et lite skogsområde. I dette området – mellom campingplassen og Medena – kan vi skimte nakne rumper som soler seg og avkjøler seg langs en steinete strandlinje. Noen steder går stien et stykke oppforbi strandlinja, og for noen er det «like greit».

Som regel har jeg kamera pakket ned på denne strekningen, men i sommer kom jeg over et flott (?) motiv innerst i bukta i skogholtet. Fortøyd til et veltet tre, læ en klassisk kroatisk båt med solskjerming. Med sikt mellom delvis skyggende bartrær, og en båt badet i sol, syntes jeg det var på tide å ta fram fotoapparatet. Resultatet ser du nedenfor.

nudiststrand kroatia

Stikkord: , , , ,

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

«
»