Poljica i Kroatia

Litt utenfor allfarvei – men likevel langs veien – ligger Poljica. Det er flere landsbyer i Kroatia som bærer dette navnet, men bildene nedenfor er hentet fra den vesle turistlandsbyen som ligger mellom Marina og Seget Vranjica. Avstanden til Trogir og Split flyplass er derfor ikke stor.

poljica kroatiaPoljica ligger i ei vid bukt, og man ser lite av strandlinjen når man passerer i bakkant av landsbyen med bil. Den spredte bebyggelsen vitner om en rolig og fredelig landsby, og det er også slik Poljica liker å markedsføre seg. Her skal de besøkende få oppleve ro og lavt tempo i et behagelig klima.

poljica 500Den lange strandsonen består av båtplasser, små lommer med strender og støpte plattinger for soling og avslapping. Selv om Poljica ikke er verdens navle, ligger den vesle landsbyen så sentralt at man ikke har lang vei til andre og større turistmål.

Stikkord: ,

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

«
»