Leilighet i Brela

Strand i Brela

 

Mer om Kroatia

Brela er en av de travligeste og mest populære områdene langs Makarskarivieraen. Et rolig og vakkert område utenom sesongen, men med høy solfaktor i juli og august - og ikke langt fra Baska Voda.

Brela dekker et ganske langstrakt område selv om sentrumsbebyggelsen ligger konsentrert og nær sjø og båthavn. Selv om mange i sentrum også driver utleie, er det leiligheter også i bebyggelsen som går langs strendene sørøst og nordvest for sentrum. 

Langs rivieraen bygges det generelt også stadig høyere opp i terrenget, og enkelte leiligheter har dermed ingen umiddelbar nærhet til stranda. Likevel er det flere strender langs hele strekningen som omtales som Brela. Se evt. kart over Brela.

Brela - Kroatia

Prisene på leiligheter i Brela er høyest midt på sommeren, og faller kraftig utover høsten. Lavere priser er det også om våren, og mange foretrekker da også å reise utenom høysesongen. 

Flere selskap tilbyr leiligheter i dette området, og både Sembo og Novasol tilbyr leiligheter i området. I tillegg er det mange selskaper som videreformidler overnattingsmuligheter i dette området. Her på ferieikroatia.com kan du se bilder fra Brela.

Leilighet Brela

Mer om Kroatia

 

Ansvarlig for innholdet: Magnus Tangen. Kontakt ferieikroatia.com