Bilder fra Vinisce i Kroatia

Vinisce bilde

Her følger noen bilder fra Vinisce i Kroatia. Vinisce er en rolig liten landsby like sør (10 minutter med bil) for Marina. Veien fra Split flyplass er derfor ikke så lang. Fra Marina går en smal og svingete vei over ei lita halvøy før den store bukta som utgjør Vinisce åpenbarer seg. Bildene nedenfor viser ulike deler av de mest sentrale delene av havnebassenget. De to første bildene er fra den østlige delen av havna der småbåter og badende deler på plassen.

Vinisce - Kroatia

Strand i Vinisce

Mens de fleste feriestedene er overbefolket i kystsonen i høysesongen, er Vinisce noe for seg selv. Her er det god plass, og livet er både avslappende og rolig for dem som har funnet veien til dette idylliske feriestedet litt utenfor allfarvei. I bagrunnen på bildet nedenfor ser vi også en av butikkene i landbyen.

Bading i Vinisce

leilighet i Vinisce

Over ser vi leiligheter som er til utleie. Det er ikke så altfor mange av dem, men også i Vinisce er turismen av en viss betydning.

Kirke - Vinisce

I den vestre del av havna går veien opp til landsbyens kirke (som vi ser bilde av over). I den sørvestre del av bukta dominerer småbåter. Her ligger også et bakeri (som vi skimter til venstre på bildet under). De få facilitetene i Vinisce ligger spredt langs havneområdet, men her er alt man trenger for å leve et avslappende og godt liv i en av de mest fredelige landbyene i Kroatia.

Havnebilde fra Vinisce

Vinisce havn.

Tilbake til Ferie i Kroatia 

Ansvarlig for innholdet: Magnus Tangen. Kontakt ferieikroatia.com .