Bilder fra Seget Vranjica

Seget Vranjica er en rolig og sentral forstad til Trogir. Her har du lett tilgang til en rekke severdigheter samtidig som man kan nyte ferien der man er. Her er noen bilder fra Seget Vranjica, og over ser du stranda i vestre del av havna før turistsesongen, mens bildet under viser stranda i slutten av juli.

Bildet over er tatt i østre del av båthavna. Der finner man også to butikker og flere restauranter. Skilt som lokker med rom og leiligheter er vanlig. Trange veier snor seg oppover mot halvøya som dominerer området. Bildet nedenfor er tatt i samme område (i juli), og der ser vi ei lita strand i sørøstre del av havna.

Over ser du østsiden av havna der tre av restaurantene ligger på rekke. Åpningstiden varierer med turistsesongen. Nedenfor ser du litt av vestre del av båthavna.

Når du går over til andre siden av halvøya, vil du se flere større eiendommer og grønne hager. Små og trange stier leder ned mot Adriaterhavet. På denne siden av halvøya er det støpt plattinger for soling (som vist på bildet lengre nede)

Videre østover finner vi en stor campingplass. Her er området grønt og luftig. En liten - men fin - strand hører også til området. Videre øst kommer man til et lite skogbelte før man ser det populære Medena-området med sine fasiliteter og sin lange strand. Se evt. kart over Seget Vranjica.

Tilbake til Ferie i Kroatia 

Ansvarlig for innholdet: Magnus Tangen. Kontakt ferieikroatia.com .