Bilder fra Medena i Kroatia

Medena oversiktsbilde

Medena frister turistene fra hele Trogir-området med lange og varme dager ved sjøen. Her stopper de små passasjerbåtene fra Trogir i øst og fra campingplassen i Seget Vranjica vest. Båtene går ikke utenom turistsesongen. Gangavstanden fra Seget Vranjica er ca. en halv time. Nedenfor følger en del bilder fra Medena, og først et bilde der vi ser det todelte hotellet. Like nedenfor Hotel Medena ligger leilighetene på rekke, og vi skimter takene i det grønne beltet nedenfor hotellet.

Hotel Medena

Strandpromenade på Medena

Bildet over viser en del av promenaden som strekker seg langs det tre kilometer lange anlegget. Kafeer og små butikker dominerer, men her er det også mulighet for massasje, hårklipp, bestilling av båtturer m.m. Likevel handler Medena først og fremst om strandliv; sol og bading - som vist på de neste fire bildene. Der er det en rekke strekninger med småsteinstrender avbrutt av kaier.

Medena strandmotiv

Medena solsenger

Strand Medena

Medena - Kroatia

Medena tilbyr også muligheter for vannsport, og her er utvalget stort. Her er det eksempelvis enkelt å få leie en vannscooter eller å prøve seg på parasailing - noe som er tema for de neste to bildene.

Vannscooter på Medena

Parasailing fra Medena

Medena er også stoppested for de mange båtturene (ekskursjonene) som går ut til øyene sør for Trogir-rivieraen. Mange av turene starter i Trogir, men med mulighet for påstigning på Medena. Langs promenaden på Medena tilbys et bredt utvalg av ulike turer.

Båtturer fra Medena

Tilbake til Ferie i Kroatia 

Ansvarlig for innholdet: Magnus Tangen. Kontakt ferieikroatia.com .